KI LÁTTA A BALESETET?

Egy október 16-án, Csehbánya térségében történt közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várják a rendőrök.

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya 19060/4276/2017. általános számon indított eljárást egy anyagi káros közúti közlekedési baleset miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. október 16-án 13 óra 37 perckor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú járműszerelvénnyel közlekedett a 8-as számú főút 73. kilométerszelvényében (Csehbánya térsége) Herend irányából Ajka irányába, amikor nem észlelte az őt előző Opel gépkocsit és a járműszerelvény bal hátsó része érintőlegesen ütközött az Opel jobb oldali visszapillantó tükrével. Az ütközés következtében az Opel személygépkocsi fékezést követően keresztbe fordult az úttesten és a jobb hátsó sarkával nekiütközött a kapaszkodósávon érkező tehergépkocsi jobb elejének, majd a szalagkorlát mellett állt meg. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Kérjük azon személyek jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési eseménysorozat szemtanúi voltak!

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya kéri, hogy aki a fenti cselekménnyel kapcsolatban Egyinformációval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

rendor3

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s