A friss aranylemezes Mystery Gang és a Memphis Moon ’55 Ajkán

November 10-én településünkre látogatnak, hogy egy fergeteges bulit csapjanak a hazai és nemzetközi rockabilly királyai, akiket tényleg nem kell bemutatni senkinek. 

A Mystery Gang tagjai néhány nappal ezelőtt vehették át az év elején megjelent Wild 50’s Nights című EP sorozatuk CD változatának aranylemezét. Az új, igazi vérmes 50-es évekbeli rockabilly dalokat ebben az évben nem csak itthon, hanem Németországban és Finnországban is nagy sikerrel mutatta be a csapat.

Az este különleges műsorral kezdődik 22 órakor a Rakéta Presszóban (Kaszinó), ahol a Memphis Moon ’55 autentikus rockabilly cover együttese indítja a bulit. A zenekart nyár elején a Mystery Gang frontembere, Egri Péter alapította.

Táncból garantáltan nem lesz hiány, mindkét banda azt ígéri, hogy a Rakéta, aznap este tényleg rakétává alakul, amely az ötvenes évek Amerikájába repíti vissza a jelenlévőket.

Kár lenne kihagyni ezt az izig-vérig rockabilly bulit, főleg, hogy a helyszínen kapható lesz a Mystery Gang “aranyos” albuma is, rajongóbarát áron.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s